Verkeer
Stuur appje
Zoek

Een cheque van 350 euro voor Judovereniging THAG Tubbergen

Cheque sportraad tubbergen
Beeld: THAG

Sportraad Tubbergen heeft een cheque van 350 euro aan Judovereniging THAG overhandigd voor de gehandicaptensport.

De cheque werd overhandigd door Tom Bevers, vertegenwoordiger van de Sportraad gemeente Tubbergen aan Judovereniging THAG. Deze donatie komt voort uit de jaarlijkse collecte die de voetbal namens de Sportraad heeft gehouden voor het Fonds Gehandicaptensport, waarbij de helft van de opbrengst bestemd is voor lokale initiatieven in de gemeente.

Aangename verrassing

De judolessen voor groepen met een beperking, ook wel bekend als 'judo in kleine groepen', hebben bij Judovereniging THAG een positieve ontwikkeling doorgemaakt. Na het indienen van een aanvraag voor een schuine valmat om de lessen nog veiliger en toegankelijker te maken, kregen zij "een aangename verrassing" van de Sportraad.

De judolessen voor de doelgroep met een beperking zullen van start gaan na de zomervakantie. De verantwoordelijkheid voor deze waardevolle lessen ligt in handen van Gerrit Middelkamp, die met zijn expertise en passie voor judo ervoor zal zorgen dat de deelnemers een geweldige ervaring hebben.

icon_main_info_white_glyph

Opgave

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de judolessen voor mensen met een beperking en meer informatie willen ontvangen, evenals zich willen aanmelden, kunnen contact opnemen met Judovereniging THAG via telefoonnummer 06-22961789.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.