Verkeer
Stuur appje
Zoek

Jij bepaalt mee over Oldenzaal in 2040

Oldenzaal gemeentehuis
Beeld: Léon de Man

Hoe ziet Oldenzaal eruit in 2040? Onder het motto: jouw inbreng, jouw Oldenzaal, kan heel Oldenzaal dit najaar meedenken over de toekomst van Oldenzaal.

Iedere inwoner, ondernemer, scholier, bezoeker, maatschappelijke organisatie, vereniging, vrijwilliger etcetera wordt door gemeente Oldenzaal uitgenodigd om de komende maanden zijn of haar idee over Oldenzaal 2040 te delen. Dit moet een toekomstvisie opleveren. Het doel is dat deze visie van toegevoegde waarde is voor iedereen in de stad en richting geeft aan de toekomst van Oldenzaal.

“We hopen vooral op een goede opkomst van de Oldenzaalse jeugd want die bepalen dan Oldenzaal”

Op 13 september organiseert Oldenzaal 2040 voor alle inwoners van Oldenzaal in Stadstheater De Bond een inspirerende en vermakelijke avond. Het thema hiervan is ‘Toekomstdenken, hoe doe je dat?’. Burgemeester Patrick Welman opent de avond.

Patrick Welman
Beeld: rtvnot

Daarna vertelt Annemarth Idenburgh van Trendbureau Overijssel over toekomstige trends en ontwikkelingen. Cabaretier Andries Tunru sluit de avond af met een stukje improvisatietheater over het Oldenzaal van 2040. De gratis kaartjes kunnen worden besteld op de website van Stadstheater De Bond, www.stadstheaterdebond.nl.

Burgemeester Patrick Welman vertelt over de toekomstvisie in het programma Klaarwakker van Twente FM. "We hopen vooral op een goede opkomst van de Oldenzaalse jeugd want die bepalen dan Oldenzaal", aldus Welman.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.