Verkeer
Stuur appje
Zoek

Prettig rondneuzen zonder verplichtingen bij 'Overdinkel laat zich zien'

Sportpark Het Wilpelo
Overdinkel laat zich zien op Het Wilpelo
Beeld: H. ten Harkel

“Het is een kleinschalig evenement, een open huis van allerlei organisaties, stichtingen en bedrijven”, zegt Rene Weggen, bestuurslid Bruisend Overdinkel, in het radioprogramma Twente Wordt Wakker van TwenteFM. Zo’n 25 organisaties, verenigingen en instanties uit Overdinkel, presenteren zich zondag 10 september tijdens het evenement 'Overdinkel laat zich zien'.

“Er komt iemand die muziektherapie geeft, ik wist niet dat dat gebeurde in Overdinkel”

Sociale groepen

“Ook de politiek komt langs. Er zijn ook sociale groepen aanwezig, die niet zo zichtbaar zijn in de samenleving, maar waarvan toch fijn is dat je weet dat ze er zijn, dat je er eventueel terecht kunt met vragen”, geeft Weggen aan. “Er komt onder andere iemand die muziektherapie geeft, ik wist niet dat dat gebeurde in Overdinkel. Ik ben blij dat ie komt, want dan kan ik eens vragen wat die therapie precies inhoudt. Zo zijn er allerlei bedrijven en organisaties die laten zien wat ze doen.”

“Rondneuzen, kijken en informeren zonder dat je meteen verplichtingen hebt”

Laagdrempelig

“Iedereen kan deze dag op een laagdrempelige manier geïnformeerd worden. Bezoekers hoeven niet bij een vereniging of sportschool naar binnen te lopen, ze kunnen hier naar de stand gaan en hun vragen stellen., kijken of het iets voor hen is”, aldus Weggen. “Op zo’n dag kun je eigenlijk heel erg prettig rondneuzen, kijken en informeren zonder dat je meteen verplichtingen hebt.”

icon_main_info_white_glyph

Overdinkel laat zich zien

Het evenement wordt gehouden op sportpark Het Wilpelo, Kerkhofweg 61a in Overdinkel. Bezoekers kunnen er terecht van 12.00 tot 16.00 uur. De kantine van TCO/HCL is open voor koffie/thee of een ander drankje.
Bruisend Overdinkel is de organisator van het evenement.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.