Verkeer
Stuur appje
Zoek

Talent in Huis Oldenzaal zoekt kamers: ‘Optreden in iemands huiskamer is ongelooflijk leuk’

Talentin Huis Neeheookdatnog
Talent in Huis: Nee he, Ook Dat Nog
Beeld: Talent in Huis

“Een kamer waar tien mensen kunnen komen luisteren is al prima”, vertelt Danielle van der Stelt, projectleider van Talent in Huis in het radioprogramma Twente wordt Wakker.

De vijfde editie van Talent in Huis wordt zondagmiddag 15 oktober gehouden in Oldenzaal. “Talenten hebben zich inmiddels al aangemeld, maar we zijn nog op zoek naar huiskamers, waar ze kunnen optreden”, zegt Van der Stelt.

Appartementje

Het gaat om huiskamers die binnen de Rondweg liggen en waar minimaal tien luisteraars terecht kunnen. “Heb je een appartementje in het centrum? Graag!” Grotere huiskamers zijn uiteraard ook meer dan welkom.

“Het is ongelooflijk leuk om in een gezelschap op te treden in iemands huiskamer”

Klassiek, pop, muziektheater, bij de talenten zit van alles bij. “Mensen die net beginnen, maar ook bandjes die al wel 40 jaar samen spelen, zoeken een leuke kleine plek om op te treden. Uit ervaring weten we dat het ongelooflijk leuk is om in een gezelschap op te treden in iemands huiskamer.”

Aanmelden

Wie een huiskamer beschikbaar wil stellen kan zich aanmelden via de e-mail: [email protected]
De artiesten staan al online op de website www.talentinhuis-oldenzaal.nl en hier is binnenkort ook het programma te zien.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.