Verkeer
Stuur appje
Zoek

Ondernemers uit gemeenten Tubbergen en Dinkelland leren digitale marketing van Saxion studenten

Wethouder ursula bekhuis gemeente tubbergen
Beeld: Twente FM

Om ondernemers te helpen bij hun digitale mogelijkheden organiseren de gemeenten Dinkelland en Tubbergen een bijeenkomst over digitale-onlinemarketing. Deze bijeenkomst is in samenwerking met de provincie Overijssel en 50 studenten van de minor Digital Marketing aan het Saxion. Zij geven antwoorden op uiteenlopende vragen.

“Alle soorten MKB bedrijven waren aanwezig.”

De ondernemers gaan onder leiding van Digitale Werkplaats en 50 studenten aan de slag met de digitale vraagstukken. Vragen zoals 'Presteert mijn website optimaal?' en 'Kan ik mijn kassa voorraad digitaliseren?' komen voorbij tijdens deze bijeenkomst. “De vragen lopen enorm uiteen. Alle soorten MKB bedrijven waren aanwezig”, legt Ursula Bekhuis, wethouder van gemeente Tubbergen, uit in het programma Twente wordt Wakker.

Wachtlijst

De bijeenkomst is een groot succes. Er zijn zoveel ondernemers aanwezig bij de eerste editie dat er een wachtlijst is. Daarom organiseren de gemeenten ook in 2024 een digitale bijeenkomst voor ondernemers. “We hebben veel ondernemers kunnen helpen en aan het denken gezet en ook voor onze studenten was dit een mooie gelegenheid om hun studie letterlijk in praktijk te brengen”, aldus Marjana van Belkum van Saxion.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.