Verkeer
Stuur appje
Zoek

SVZW Wierden naar Vriezenveen voor voetbalderby tegen DOS’37

IMG 6757
Spelmoment SVZW - NEO Borne
Beeld: Henk Steen

De selectie van SVZW reist zaterdag 21 oktober af naar Vriezenveen voor de wedstrijd tegen DOS’37. Deze wedstrijd stond eerst voor 23 september op de agenda, maar is verplaatst in verband met het 75 jarig jubileum van SVZW.

DOS’37 en SVZW speelden al vele malen tegen elkaar in competitieverband. Vorig seizoen was dat niet het geval. In 2022 degradeerde DOS’37 naar de 2e klasse, maar keerde na een seizoen al weer terug in de 1e klasse.

Jeugdopleiding

De doelstelling van DOS’37 is om op 1e klas niveau te spelen, en dat met zoveel mogelijk spelers die uit de eigen jeugdopleiding naar voren komen. Net als SVZW heeft DOS’37 twee competitiewedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd tegen FC Winterswijk ging met 1-0 verloren. Afgelopen zaterdag won DOS’37 thuis met 3-0 van SV Dalfsen.

Nummer tien

Op de ranglijst is DOS’37 op de tiende plaats terug te vinden. Maar bij winst op SVZW kan een mooie stap naar boven worden gemaakt.
DOS’37 gaat voor eigen publiek zeker voor de winst tegen de buren uit Wierden.

SVZW

SVZW kwam ook twee keer in actie in de competitie. Op 7 oktober werd er met 0-6 gewonnen in Dalfsen. Afgelopen zaterdag kwam NEO uit Borne naar Wierden. Het werd een boeiende wedstrijd tussen deze twee streekgenoten. Uiteindelijk was NEO net iets beter en ging er met een 1-2 winst vandoor.

Uitdaging

De eerstvolgende competitie uitdaging is de uitwedstrijd naar DOS’37. De aftrap van de wedstrijd is om 14.30 uur. Scheidsrechter is Nicholas Henon.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.