Verkeer
Stuur appje
Zoek

Bijna 100 kinderen op de News Outside Voetbaldag

Voetbaldag News Outside
Beeld: News outside

De 2e editie van de News Outside Voetbaldag werd in de herfstvakantie gehouden.

Na de 1e editie in 2022, waarbij al 56 kinderen deelnamen, hadden er nu 97 kinderen zich ingeschreven bij voetbalschool PB Soccer uit Almelo om deel te nemen aan deze voetbaldag bij TVC ’28 in Tubbergen.

Na de hymne van de Champions League die over Sportcomplex De Grote Moat galmde werd blauwe en oranje rook afgestoken waarna de kinder het hoofdveld betreedde.

Uiteindelijk speelden de twee teams met de meeste punten de finale tegen elkaar. In de spannende finale was het Noah van der Veen uit Oldenzaal die het enige doelpunt wist te scoren, 1-0.

Alle deelnemers kregen een goodie bag met daarin een medaille, bidon en ook een groepsfoto op A4 bedrukt die ’s ochtends was gemaakt.

Voetbaldag News Outside 2
Beeld: News United
“Smaak te pakken”

Eerste voetbaldag bij KOSC in Ootmarsum in de meivakantie 2024

News Outside en PB Soccer gaan in de meivakantie van 2024 de eerste voetbaldag houden bij KOSC in Ootmarsum. ‘Na twee prachtige en succesvolle voetbaldagen hebben we de smaak te pakken en hopen we ook een voetbaldag op te tuigen bij KOSC. We hebben hier ook diverse sponsoren kunnen vinden die op het voetbalshirt willen staan zodat de kinderen ook daar een gratis voetbalshirt kunnen krijgen waarmee ze de rest van het seizoen in blijven trainen’, aldus organisator Brian Brokelman

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.