Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
1Twente logo

Enschedese supermarkt verkoopt winnend Kraslot van 30.000 euro

Thumbnail met split screen 2
Beeld: Nederlandse Loterij / Pexels

Een Kraslot kopen voor ongeveer drie euro en daarmee de hoofdprijs van 30.000 euro winnen: dat overkwam een speler die een lot kocht bij de Albert Heijn aan de Noord Esmarkerrondweg in Enschede. De gelukkige winnaar uit Enschede kraste de prijs met het spel Ultimate 7. Dat maakte Nederlandse Loterij dinsdag bekend. Het is onduidelijk wanneer het winnende lot werd gekocht.

Inmiddels heeft de Enschedeër zich gemeld op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij in Rijswijk, waar Krasloten onderdeel van is. Dat is nodig om te kunnen overgaan tot uitbetaling van de netto geldprijs. De winnaar ontvangt die prijs binnen vijf werkdagen.

De Enschedese Kraslot-speler is de eerste die een van de drie hoofdprijzen wint. De andere twee hoofdprijzen zijn nog niet geclaimd, volgens de Nederlandse Loterij.

Geluksgetal

Het spel Ultimate 7 staat volop in het teken van - voor veel mensen - het geluksgetal 7. Kras je in één rij drie gelijke symbolen, dan win je de prijs die wordt weergegeven onder de kraslaag in het verlengde van die rij. En daarnaast geldt: hoe meer zeven-symbolen je krast, hoe meer geld je wint.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.