Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
1Twente logo

Week van de Ondernemer start met Ondernemersavond in Stadhuis Almelo

Pexels sora shimazaki 5673488
Beeld: Pexels

Almelose ondernemers komen maandagavond 13 november bij elkaar in het Stadhuis. Dan is de Almelose Ondernemersavond die wordt georganiseerd door Novel-T, ROC B2B en de gemeente Almelo. De avond is onderdeel van de Week van de Ondernemer.

Wethouder Arjen Maathuis van Economische Zaken opent de Ondernemersavond. De avond staat in het teken van innovatie. “Deze bijeenkomst biedt een uitgelezen kans voor ondernemers om inspiratie op te doen, van elkaar te leren en het netwerk te vergroten”, benadrukt de wethouder.

Sprekers

Op maandagavond zullen er verschillende sprekers hun ervaringen delen in het Stadhuis in Almelo. Onder meer Eelco Osse, directeur van Machinefabriek Boessenkool. Het bedrijf lanceerde diverse wereldwijde primeurs en legt zich de laatste jaren steeds nadrukkelijker toe op duurzame innovaties. Daarnaast is directeur André Trip van Grootgroener aanwezig en ook Willem Mulderij van Kovax zal een praatje houden.

icon_main_info_white_glyph

Aanmelden

Ondernemers uit de gemeente Almelo zijn welkom op 13 november bij de ondernemersavond in het Stadhuis. De bijeenkomst duurt van 19.00 tot 20.30. Aanmelden kan via de website van Novel-T. Er zijn geen kosten aan de avond verbonden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.