Verkeer
Stuur appje
Zoek

Prins Arjan de 2e en Sik Mart voeren Alberger Bökke aan

Hoogheden Alberger Bökke 2023 2024
Beeld: Alberger Bökke

In Residentie De Vette Bok (zaal Morshuis) in Albergen vond zaterdagavond de opkomst van de nieuwe Hoogheden van de Alberger Bökke plaats.

Nadat de Raad van 11 afscheid van Prins Gilbert, was de bühne vrij voor de nieuwe Hoogheden. Tijdens het aftellen ontstond er een rookgordijn waarna de laatste tel een crossmotor door een wit doek reed. Toen de rook was opgetrokken, stapten de nieuwe Hoogheden van de motor: Prins Arjan (Oude Nijhuis) en Sik Mart (Schepers).

icon_main_info_white_glyph

Hoogheden

Arjan en Mart zijn geboren en getogen Albergernaren en zaten jarenlang in de Raad van 11. Mart heeft jarenlang zitting gehad in het bestuur. Arjan is elektricien bij Klumpers in Albergen en is in zijn vrije tijd druk met de jacht. Mart werkt al 21 jaar bij Schipper Techniek en rijdt graag op de crossmotor.

Goede doel

Als elfde punt van de proclamatie kwam het goede doel van dit jaar aan de orde. De Hoogheden hebben twee bestemmingen gekozen: AED Albergen en Houtdorp Albergen.

Lijfspreuk


De proclamatie werd afgesloten met de lijfspreuk: “Met diss’n jager en crosser op ‘n Bokk’nstal, viert wie vol gas carnaval”.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.