Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
1Twente logo
Nieuws
Hengelo

Bronzen erepenning voor vijftigjarige Biljartvereniging De Haven in Hengelo

20231202 bronzen standspenning biljartvereniging foto gemeente hengelo
Wethouder Claudio Bruggink op de foto met een blije penningmeester, René Oude Groeniger.
Beeld: Gemeente Hengelo

Biljartvereniging De Haven heeft vrijdag de bronzen Erepenning van de gemeente Hengelo gekregen ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de vereniging. Wethouder Claudio Bruggink reikte de onderscheiding uit aan penningmeester René Oude Groeniger in Café De Haven, de vaste thuisbasis van de biljartclub.

Biljartvereniging De Haven

Biljartvereniging De Haven is opgericht op 18 oktober 1973 en kent een rijke geschiedenis. Met bijna 50 actieve en betrokken leden is het één van de grootste verenigingen van KNBB District Twente. De vereniging heeft verschillende teams die met regelmaat deelnemen aan diverse evenementen en activiteiten. Van de wekelijkse klassen Libre en driebanden tot aan de middagcompetitie voor senioren.

Naast alle wedstrijden, trainingen en toernooien organiseert BV De Haven regelmatig evenementen zoals feest- en kaartavonden en de Haven Bokaal. Deze activiteiten dragen bij aan de sterke gemeenschapssfeer en worden mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die zich telkens weer met hart en ziel inzetten.

icon_main_info_white_glyph

Over de Gemeentelijke Erepenning

De Gemeentelijke Erepenning is een onderscheiding voor personen of verenigingen die zich langere tijd zeer verdienstelijk hebben gemaakt voor de plaatselijke gemeenschap. Aan verenigingen of ondernemingen wordt de Erepenning uitgereikt bij jubilea van 50, 75 en 100 jaar.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.