Verkeer
Stuur appje
Zoek

Internationaal restaurant Hestia in Losser weer open: 'Iedereen kan aanschuiven'

Lossers Hoes
Beeld: Twente FM

Het is weer genieten geblazen op vrijdag 15 december bij het Internationaal Restaurant Hestia in ’t Lossers hoes. Tussen de 20 en 25 personen kunnen aanschuiven, vertelt Joyce Radjpalsingh in het radioprogramma Twente wordt Wakker. Een maaltijd kost 12,50 euro en aanmelden kan tot en met dinsdag 12 december.

Vrijdag staat op het menu als voorgerecht een gevulde pastei met ragout, en als hoofdgerecht een schnitzel. “Een schnitzel met ananas kerriesaus, twee soorten groenten, gebakken gekruide aardappelen uit de oven, en we hebben als dessert een lekkere koffiemousse”, somt Joyce op.

Verschillende nationaliteiten

Het menu wordt samengesteld en voorbereid door een aantal vrouwen van verschillende nationaliteiten. “Momenteel bestaat de groep uit vijf nationaliteiten. We koken maaltijden uit verschillende culturen.” Kennismaken met elkaars cultuur en elkaar ontmoeten staan centraal tijdens deze bijeenkomsten.

Eens per maand

Eens in de maand, deze keer op vrijdag 15 december, is het Internationaal restaurant Hestia open, van 12.30 tot 14.00 uur. Belangstellenden kunnen aan tafel schuiven in ‘t Lossers Hoes aan het Raadhuisplein 1. “Iedereen kan aanschuiven, het maakt niet uit van welke leeftijd je bent”, geeft Joyce aan.

Aanmelden moet wel, en dat kan tot en met dinsdag 12 december via e-mail: [email protected] of telefoon: 053-5369400.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.