Verkeer
Stuur appje
Zoek

Jolly Jumpers uit Tubbergen wint thuis overtuigend tegen ZZ Leiden

Chris Stomp Jolly Jumpers Tubbergen
Beeld: Jolly Jumpers

Dankzij een scherp begin sleepte Jolly Jumpers afgelopen weekend de winst binnen in de thuiswedstrijd tegen ZZ Leiden. Met de eindstand 80-45 was het een overtuigende overwinning. “De wedstrijd begonnen we goed”,vertelt Chris Stomp, basketbalcoach Jolly Jumpers, tijdens het ochtendprogramma Twente Wordt Wakker.

De coach heeft respect voor de tegenstander, want de manier waarop ZZ Leiden tijdens deze kansloze missie nog doorspeelde resulteerde in een mooi potje basketbal. “Je ziet vaak dat teams bijvoorbeeld in hun zone gaan spelen, of zelfs een beetje laf ”, zegt Stomp. Dat was afgelopen weekend niet het geval.

Geen gevolgen

Ondanks dat de wedstrijd een half uur werd uitgesteld, was het Tubbergse team scherp. “De scheidsrechters waren een half uur later door een ongeluk op de A1”, vertelt Stomp. Deze vertraging heeft geen gevolgen gehad voor Jolly Jumpers. Het team kon zich goed opwarmen en goed beginnen aan de wedstrijd volgens de coach.

Kans

Aanstaande vrijdag speelt het team de laatste competitiewedstrijd. “Wij moeten tegen TopKip Lions, daar hebben we de eerste wedstrijd kansloos van verloren. Een paar weken geleden ging het wel iets beter, toen hebben we met één punt verschil uit verloren.” vertelt de coach. Hij denkt dat zijn team wel een kans maakt, als hij het verschil tussen de eerste en de laatste wedstrijd tegen TopKip Lions vergelijkt.

Audiofragment
Jolly Jumpers tegen ZZ Leiden | Chris Stomp
In de Dutch Basketball League versloegen de basketbaldames uit Tubbergen zaterdagavond ZZ Leiden. In eigen huis werd het maar liefst 80-45.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.