Verkeer
Stuur appje
Zoek

Milad Lahdo geïnstalleerd als wethouder van gemeente Losser

2023 12 19 Installatie wethouder Milad Lahdo
Milad Lahdo, nieuwe wethouder gemeente Losser
Beeld: Gemeente Losser

Milad Lahdo (38 jaar) is dinsdagavond 19 december geïnstalleerd als wethouder van de gemeente Losser. De gemeenteraad stemde unaniem in met zijn kandidatuur. Lahdo is daarmee de opvolger van Jimme Nordkamp.

Portefeuille Nordkamp

Milad Lahdo neemt de portefeuille van Jimme Nordkamp over. In zijn nieuwe portefeuille zitten onder andere de onderwerpen werk & inkomen, wonen, vluchtelingen en statushouders, re-integratie, economische zaken, sport en cultuur, cultureel erfgoed en landbouw.

Dienstverlening

Samen met zijn vrouw en drie kinderen woont Milad Lahdo in Overdinkel.
In de gemeenten Doetinchem, Oude IJsselstreek, Berkelland, Zwolle en Arnhem heeft hij op verschillende beleidsvelden ervaring opgedaan. Recentelijk was hij in Arnhem projectleider Schuldhulpverlening en verantwoordelijk voor de implementatie van deze dienstverlening in de gemeente. Hij kent de wetgeving in het sociaal domein en heeft intensief samengewerkt met ambtenaren, gemeenteraadsleden en colleges van burgemeester en wethouders.

Veel te doen

Milad Lahdo: “Er is veel te doen in onze mooie gemeente Losser. Daarvoor wil ik me volledig inzetten. Ik kijk uit naar de samenwerking in het college, met de ambtelijke organisatie en alle fracties in de gemeenteraad.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.