Verkeer
Stuur appje
Zoek

Wie durft het aan? Met een frisse duik het nieuwe jaar in!

Nieuwjaarsduik
Beeld: Het Hulsbeek Oldenzaal

Traditiegetrouw kan het nieuwe jaar in Oldenzaal en omgeving worden begonnen met een frisse duik in het water van het Hulsbeek. De Nieuwjaarsduik, georganiseerd door het Outdoor Challenge Park, vindt op nieuwjaarsdag plaats bij bij Hulsbeach op strand 1. Net als in voorgaande jaren wordt de opbrengst van het jaar gedoneerd aan een goed doel. Dit jaar: ‘Klimmen tegen MS’.

Gratis kop erwtensoep

Alle deelnemers ontvangen bij aanmelding een Unox muts, een consumptiebon, een bewijs van deelname en wanneer gewenst een uitrijkaart. Naderhand is er natuurlijk gelegenheid voor het nuttigen van een kop erwtensoep (gratis voor alle deelnemers) en warme dranken.

Kom op de fiets

Deelnemers wordt geadviseerd, waar mogelijk, met de fiets te komen. Wie met de auto komt kan parkeren op P1. Het kost, bij vooraanmelding, € 7,50 om het nieuwe jaar fris te beginnen. Inschrijving op de dag van de Nieuwjaarsduik kost € 10,00. Kinderen onder de 14 mogen enkel deelnemen onder toezicht van een volwassene. Aanmelden via: Nieuwjaarsduik - Outdoor Challenge Park

icon_main_info_white_glyph

Programma Nieuwjaarsduik Hulsbeek:

12:00 - 12:45 Aanmelden, ophalen duikmuts en nuttigen warme dranken

13:00 - 13:15 Nieuwjaarsduik

13:15 - 15:30 Nieuwjaarsborrel, erwtensoep & warme dranken

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.