Verkeer
Stuur appje
Zoek

Sportverkiezingen Oldenzaal

OHC Bully 29 May 2022 221
Jeugdsportploeg Bully Meisjes Onder 16
Beeld: Bully

De Sportverkiezing 2023 Oldenzaal, vrijdagavond werd voor de 34ste keer bekend gemaakt wie zijn verkozen tot sportman, -vrouw en -ploeg van het jaar. Ook werd de Aanmoedigingsprijs als eretitel Jeugdsportploeg uitgereikt.

De prijzen

Siem de Zeeuw van OZ&PC was het sporttalent van 2023 in Oldenzaal. Prijs van waardering kreeg de Oldenzaalse Wieler Club. Jeugdsportploeg werden de Bully Meisjes Onder 16 en Quick’20 Jongens Onder 19 en de persprijs was voor de Oldenzaalse IJsclub.

Karlien 1
Sportvrouw Karlien Huiskes
Beeld: Keizer

Sportvrouw van Oldenzaal

Sportvrouw van Oldenzaal werd Karlien Huiskes van Jaap’s Gym. De kettlebell sport is zowel nationaal als internationaal gegroeid. Tegenstanders worden beter en beter, maar haar inzet en trainen loont. Ze wordt opnieuw nationaal kampioen en verovert voor de 2e keer op rij de wereldtitel op het onderdeel biathlon.

Gijs 1
Sportman Gijs Boerrigter
Beeld: Gijs

Sportman van Oldenzaal

Sportman van Oldenzaal is Gijs Boerrigter van LAAC. De prijs werd uitgereikt door burgemeester Patrick Welman. Boerrigte werd twee jaar geleden gegrepen door het hardloopvirus en won menig hardloopwedstrijd. Zijn persoonlijke records verbreekt hij meermaals en hij behaalt vele podiumplekken. Daardoor heeft hij aansluiting gevonden bij de regionale top en de Nationale subtop.

Sportploeg van Oldenzaal

Sportploeg van Oldenzaal werd Lez Family. Deze sportploeg heeft door jaren intensief trainen, doorzettingsvermogen de 3e plek op een wereldkampioenschap hip-hopdansen kunnen behalen.

05 sportploeg Lez Family dansen jpg
Beeld: Lez Family
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.