Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
1Twente logo

Studenten-in-spé opgelet: open dagen ROC, Saxion en Universiteit Twente komen eraan

20240125 Saxion Universiteit Twente ROC van Twente splitscreen
Beeld: Beeld | 1Twente

Sfeer proeven, docenten ontmoeten en proeflessen volgen - de open dagen staan weer voor de deur. We geven een overzicht van de drie onderwijsinstellingen: ROC van Twente, Hogeschool Saxion en Universiteit Twente.

ROC van Twente

Wil je graag weten hoe het eraan toegaat op het mbo? Dan kun je op 26 januari naar de open dag van het ROC van Twente, tussen 16.00 en 20.00 uur. Handig om van tevoren te weten bij welke opleiding je wil gaan kijken, want er zijn maar liefst 15 locaties te bezoeken.

De school biedt die dag onder andere voorlichtingen aan over de verschillende opleidingen. Ook kun je opdrachten uitvoeren en in gesprek gaan met zowel docenten als studenten.

Meer informatie vind je op de website van het ROC.

Saxion Hogeschool

Voor studenten in spé die de sfeer willen proeven van Saxion in Enschede kunnen op 3 februari terecht op de stadscampus. Er zijn presentaties van bijna alle voltijdopleidingen. Docenten, studenten en alumni beantwoorden vragen rondom studiekeuzes. Ook kun je kennismaken met studieverenigingen.

Er wordt verzocht met het openbaar vervoer te komen. Aanmelden kan via de website van het Saxion. De open dagen van de locaties in Deventer en Apeldoor zijn op andere dagen.

Universiteit Twente

Heb je Universiteit Twente op het oog? Dan kun je op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart de open dagen bezoeken van de bacheloropleidingen. Op donderdag 21 maart zijn de masterstudies aan de beurt.

Volg presentaties, praat met studenten tijdens het Info Festival en volg de Campus tour. Meer informatie over tijden vind je op de website van de UT

Niet alleen jongeren

De open dagen zijn niet uitsluitend bedoeld voor jongeren; ook volwassenen die op zoek zijn naar een opleiding zijn van harte welkom op alle drie de open dagen van de onderwijsinstellingen in Twente.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.