Verkeer
Stuur appje
Zoek

TVC'28 zonder punten naar Tubbergen

TVC ’28 hervatte zaterdag de competitie. Daarvoor moesten de Tubbergenaren naar Harderwijk naar VVOG. De Harderwijkers willen zo snel mogelijk terug naar de derde divisie, waarin ze de afgelopen zeven seizoenen onafgebroken bivakkeerden.

VVOG begon sterk aan de wedstrijd. Met snel combinatievoetbal had TVC ‘28 het met name op het middenveld lastig. In de 6e minuut kwam VVOG door een doelpunt van Khalid Tadmine op voorsprong. Vlak voor rust waren er de eerste mogelijkheden voor de aansluitingstreffer van TVC. Keeper Lars Reijnen van VVOG voorkwam de gelijkmaker.

Na de rust

Met dezelfde elf spelers kwam TVC ‘28 uit de kleedkamer. Door vol druk te zetten kwam TVC ‘28 veel aan de bal en waren er in het eerste kwartier na rust diverse mogelijkheden op de gelijkmaker. Eerst kreeg Okke Schepers een uitstekende mogelijkheid maar zijn schot ging naast. Daarna werd een inzet van Sam Holsink goed gekeerd door de uitstekend keepende Lars Reijnen van VVOG. Vervolgens was er een scrimmage in de 16 van VVOG waarbij de bal tot drie keer toe niet in het net viel.

Trainer Wouda van VVOG voelde de druk en bracht in de 60e minuut twee wissels. Vlak daarna ging ook TVC ‘28 wisselen. Maarten Booijnk kwam in het veld voor Stefan Huiskes. Onder aanvoering van Booijink ging TVC ‘28 door met de jacht op de gelijkmaker. Zijn schot in de 75e minuut werd wederom gekeerd door Reijnen en de rebound van Jelle Leenders wordt net achter de doellijn weggewerkt door VVOG al gaf de assistent-scheidsrechter aan dat de bal de lijn niet had gepasseerd.

TVC trainer Berthil ter Avest bracht Joren Bosch en Daan Geerts in het veld en stuurde de kopsterke Jelle Leenders mee naar voren. Behalve aanhoudende druk op de helft van VVOG leverde dit geen noemenswaardige extra mogelijkheden meer op. Vlak voor tijd kreeg VVOG nog een strafschop. Deze werd echter naast geschoten. De wedstrijd eindigde na 100 minuten speeltijd in een 1-0 overwinning voor VVOG.

Zaterdag 3 februari speelt TVC ‘28 om 14.30 uur in Aalten op sportpark Villekamp tegen AZSV.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.