Verkeer
Stuur appje
Zoek

‘Superbok’ Edward Morshuis veel meer dan Mega Carnavalsparty

Edward Morshuis Alberger Bökke
Beeld: Carnavalsvereniging De Alberger Bökke

Tijdens het gala van carnavalsvereniging De Alberger Bökke heeft Prins Arjan de prestigieuze ‘Superbok’ uitgereikt aan Edward Morshuis. Edward, grote man achter de Mega Carnavalsparty, was al op jonge leeftijd betrokken bij de carnavalsvereniging en heeft de afgelopen 25 jaar Albergen in meer dan één opzicht echt op de kaart gezet.

Morshuis is niet alleen de Mega Carnavalsparty. Edward is onder andere residentiehouder, vliegensvlugge spreekstalmeester, oud prins en oud sik, aanjager van het Noaberfeest, gouden sponsor, kastelein, lopende ideeënbus, topondernemer en een verwoed verzamelaar. Zelden is iets onmogelijk en Edward denkt altijd graag mee. Voor menig Albergse vereniging is Morshuis het warme, gastvrije bad. Vanwege al deze verdiensten mocht de prestigieuze ‘Superbok’ dan ook niet ontbreken in de toch al rijk gevulde prijzenkast van Edward Morshuis.

icon_main_info_white_glyph

Tiende editie Mega Carnavalsparty

Zondag 4 februari is het voor Edward Morshuis alweer alle hens aan dek om de alweer tiende editie van de Mega Carnavalsparty in goede banen te leiden. Een megaklus omdat duizenden carnavalsvierders uit heel Twente naar Albergen trekken om daar in drie tenten uit hun bol te gaan. De line up liegt er niet om. In de Megatent gaat het (tent)dak er af met Boer Benny, Vieze Jack en Monique Smit. In de Keettent kan er gehost worden op de klanken van Danny Panadero en de Buurman & Buurman Show. En het is dansen & sjansen geblazen in de gelijknamige tent met Kruzo en de GladJakkers. Meer info: www.carnavalalbergen.nl.

Audiofragment
Alberger Bökke rijkt prestigieuze 'Superbok' uit | Edward Morshuis
Edward Morshuis over de voorbereiding van de MEGA Carnavalsparty in Albergen
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.