Verkeer
Stuur appje
Zoek

Louis Padberg is Jan Gat van Weerselo

Jan gat Louis Padberg burgemeester Joosten
Padberg kreeg de award uitgereikt door burgemeester John Joosten van Dinkelland,
Beeld: rtv not

Louis Padberg is verkozen tot Jan Gat. "Iemand die zoveel doet voor het dorp wordt vroeg of laat hoogheid en/of hij krijgt wel een Koninklijke onderscheiding,” legt Paul Wolbers namens Les Miezerables de keus voor Padberg uit.

icon_main_info_white_glyph

Louis Padberg

Louis Padberg heeft al veel op zijn vrijwilligerspalmares staan. Zo was hij misdienaar en later acoliet in de kerk, richtte hij samen met Rob Vreeswijk de Jongerenvereniging Weerselo op, was hij bestuurslid bij Odi en betrokken bij de sponsorcommissie van Wevo ’70. Ook is hij lid van de dorpsfeestcommissie van het Oranjecomité Weerselo. Een echte Knollentrekker is hij ook: hij was Raad van Elf-lid, is bestuurslid en vicevoorzitter van de carnavalsvereniging.

Padberg kreeg de award uitgereikt door burgemeester John Joosten van Dinkelland, die ook de bekendmaking deed. Dat gebeurde zondagmiddag tijdens het Zatlappenfestival van Les Miezerables. De award wordt elk jaar uitgereikt aan iemand die veel betekent en doet voor de Weerselose gemeenschap. “Hij is het bewijs dat je ook op jonge leeftijd al veel voor de gemeenschap kunt betekenen,” prees de burgemeester.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.