Verkeer
Stuur appje
Zoek

Jongereninloop De Welle trapt in Enter af met 'Pizzarette-avond’

240205 foto bij persbericht jongereninloop
Beeld: De Welle

Jongereninloop De Welle trapt af op donderdagavond 15 februari in Enter, voor de jeugd vanaf groep 7. “Als je zin hebt, kun je een pizzaatje bakken en eten”, vertelt jongerenwerker Christina Dogan in het radioprogramma Twente wordt Wakker.

Audiofragment
Jongereninloop De Welle in een nieuw jasje | Christina Dogan
Ook dit jaar organiseert het jongerenwerk van De Welle de jongereninloop voor de jeugd in de gemeente Wierden, maar dan net even anders. Dit jaar is de inloop elke derde donderdag van de maand van 18.30 tot 20.30 uur, afwisselend in Enter en Wierden.

Jongereninloop De Welle is in een nieuw jasje gestoken. “Nieuw is dat we eerder beginnen, vanaf half zeven tot half negen, en dat we ook af gaan wisselen. Dus niet alleen een jongereninloop in Enter, maar ook in Wierden.”

Ook in Wierden

Volgende maand is de eerste jongereninloop in Wierden. Dogan: “Met een leuke actie waar de jongeren aan mee kunnen doen als ze dat willen.”

Kletsen, voetballen, muziek luisteren

De inloop is elke derde donderdagavond van de maand, de ene keer in Enter, de andere keer in Wierden. Elke jongere die zin heeft om wat te kletsen, met vrienden af te spreken of om nieuwe vrienden te maken, kan binnenlopen. Er is van alles te doen. Van met elkaar buiten een potje voetballen tot muziek luisteren of een spelletje doen. Alle jeugd vanaf groep 7 is van harte welkom!

“Als ze andere jongeren willen ontmoeten of een plek zoeken waar ze met hun vrienden samen kunnen komen”

Luisterend oor

Een jongereninloop is belangrijk, stelt Christina Dogan. “Voor de jeugd, omdat ze dan als ze daar behoefte aan hebben, iets kunnen doen in hun vrije tijd, als ze andere jongeren willen ontmoeten of een plek zoeken waar ze met hun vrienden samen kunnen komen. Maar ook als ze met grote of kleine vragen zitten, of even willen kletsen, en een luisterend oor kunnen gebruiken.”

Interesses

De jongerenwerkers van De Welle willen de jongeren graag ontmoeten en leren kennen. “Zodat we kunnen vragen naar hun interesses en daar weer op in kunnen spelen.”

Pizzarette-avond

Op de ‘Pizzarette-avond’ op donderdag 15 februari kunnen jongeren samen met jongerenwerker Leonie pizzaatjes maken en eten. Deze inloop is in activiteitencentrum ’t Zumpke, Reggestraat 85 in Enter.
Vooraf aanmelden is niet nodig, maar even laten weten dat je komt is wel prettig. Dit kan door een appje te sturen naar Leonie, 06 43276081.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.