Verkeer
Stuur appje
Zoek

CDA-fractievoorzitter Rick Brink spreekt in Overdinkel over actuele politieke kwesties

Rick Brink, CDA-fractievoorzitter van de provincie Overijssel, zal woensdag 13 maart 2024 zijn opwachting maken in de gemeente Losser. Hij zal in 't Trefhuus in Overdinkel spreken over een scala aan onderwerpen die momenteel de politieke agenda domineren.

De bijeenkomst biedt een gelegenheid voor inwoners van Losser om met Brink in gesprek te gaan over zaken die hen bezighouden. De thema's die aan bod zullen komen, zijn onder meer de leefbaarheid op het platteland, de toekomst van de agrarische sector, de stikstofproblematiek, de energietransitie en de bevordering van een inclusieve samenleving.

Deze onderwerpen zijn niet alleen van belang voor de gemeente Losser, maar spelen ook een cruciale rol op provinciaal niveau. De provinciale staten van Overijssel vormen een belangrijke bestuurslaag voor de besluitvorming omtrent deze kwesties.

De bijeenkomst begint woensdagavond om 20.30 uur in het Trefhus in Overdinkel en is voor iedereen toegankelijk.

icon_main_info_white_glyph

Rick Brink

Rick Brink, voormalig fractievoorzitter in de gemeenteraad van Hardenberg en bekend als de eerste onofficiële minister van Gehandicaptenzaken, heeft zich al langdurig ingezet voor een inclusieve samenleving.

Audiofragment
CDA-fractievoorzitter van Overijssel Rick Brink bezoekt gemeente Losser | Harry Nijhuis
Rick Brink, CDA-fractievoorzitter in de staten van Overijssel komt naar de gemeente Losser. De provinciale politicus spreekt op 13 maart in ’t Trefhuus in Overdinkel over de actuele politiek.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.