Verkeer
Stuur appje
Zoek

Eerste Digi Café in Albergen voor iedereen die vraag heeft over smartphone, laptop, E-reader

20231115 Laptop stockfoto bij artikel oplichting Marktplaats Pixabay Fancycrave1
Beeld: Pixabay/Fancycrave1

Iedereen die een vraag heeft over z’n smartphone, tablet, iPad, E-reader of laptop kan daarmee terecht bij het Digi Café in Albergen. “Wel het apparaat waar je vragen over stelt, meenemen”, benadrukt Annemarie Dogger in het radioprogramma Twente wordt Wakker.

Audiofragment
Digi-cafe Albergen | Annemarie Degger
Zaterdag start het Digi-cafe in Albergen

Het eerste Digi Café in Albergen wordt gehouden op zaterdag 16 maart, van 10.00 tot 12.00 in Cultuurhoes Albergen aan de Hobergenstraat 26. “Mensen kunnen zo binnenlopen en hun vraag stellen aan één van de drie vrijwilligers die daar al klaar zitten.” Aanmelden is niet nodig.

Opgeladen apparaat

De vrijwilligers kunnen ook vragen beantwoorden over onder andere e-mailen, internetbankieren en social media. “Het is wel handig dat je het apparaat, waar je een vraag over hebt, meeneemt naar het café. Graag opgeladen”, zegt Annemarie. “Eventueel met inlogcodes, wachtwoorden et cetera, voor als er bepaalde vragen opgelost moeten worden, waarbij een code of wachtwoord nodig is.”

Ook in april en mei

In april en mei staan er per maand twee data gepland voor het Digi Café: zaterdag 6 en 20 april en Eerste zaterdag 4 en 18 mei, eveneens van 10.00 tot 12.00 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.