Verkeer
Stuur appje
Zoek

TVC ’28 Tubbergen verliest met 10 man van Rohda Raalte

TVC ’28 had zondagmiddag de lastige uitwedstrijd tegen ROHDA Raalte op het programma staan. Vorig jaar op 8 oktober werd thuis op De Grote Moat met 0-3 verloren. Deze zondag werd met 6-1 verloren in Raalte.

TVC begon in Raalte goed aan de wedstrijd wat in de 1e minuut een kans opleverde voor Sam Holsink. Zijn schot ging echter naast. In de 11e minuut kwam ROHDA op voorsprong. Na een half uur spelen had TVC via Sam Holsink al een aantal mogelijkheden gehad op de gelijkmaker maar de keeper van ROHDA zat er telkens goed bij. Nadat TVC wederom op zoek was naar de gelijkmaker kwam ROHDA in een van hun spaarzame aanvallen er wederom gevaarlijk uit en moest Jelle Leenders onfortuinlijk een verdedigende actie bekopen met een strafschop tegen. ROHDA kwam daarmee op 2-0, maar had op dat moment nog geen grip op de wedstrijd.

Vlak voor rust kwam TVC terug op 2-1 nadat een corner in de drukte door een speler van ROHDA in eigen doel werd gewerkt.

In de tweede helft maakte Stefan Huiskes een overtreding die hem de tweede gele kaart opleverde waardoor hij met rood het veld af kon. TVC kon daarna met tien man geen vuist meer maken en ROHDA wist vervolgens nog vier keer te scoren. De uiteindelijke eindstand werd hierdoor 6-1.

Zondag 24 maart speelt TVC thuis tegen de huidige nummer twee van de competitie, vv Scherpenzeel. Op Sportpark de Grote Moat start de wedstrijd om 14.00 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.