Verkeer
Stuur appje
Zoek

Inschrijving Dom Vedan Loop 2024 geopend: 'Deelnemers zijn onze ambassadeurs'

Dom vedan
Beeld: Dom Vedan

De 10e jubileumeditie van de Dom Verdan Loop staat voor zondag 23 juni 2024 op de kalender. Inmiddels is de inschrijving geopend.

Maximaal 300 deelnemers

Om de kwaliteit van het evenement te waarborgen, heeft de organisatie voor elke afstand een maximum van 300 deelnemers vastgesteld. Het wandel- en hardloopevenement begint al vroeg om 7.00 uur in de ochtenddauw. De afstanden variëren van 1 kilometer tot 21,1 kilometer, met ook een kidsrun, een rondje rond de kerk, vanaf 11.00 uur. Een onmisbare sleutel van het evenement is het grote ontbijt in Reutum tijdens de loop.

Ilse ter Haar, een van de organisatoren: "Er is volop enthousiasme; mensen hebben de smaak te pakken. Er zijn zelf nu al inschrijvingen uit Hoogeveen, Leeuwarden en Nijmegen. Onze lopers zijn onze ambassadeurs."

Audiofragment
Dom Verdan Loop 2024 | Ilse ter Haar
De inschrijving voor de 10e editie van de Deterink Dom Verdan Loop op zondag 23 juni 2024 is geopend.

Inschrijven

Er kan met de Dom Vedan Loop alleen nog maar mee gedaan worden door een voor-inschrijving. Van de voor-inschrijving kan gebruik worden gemaakt tot en met 9 juni 2024 of wanneer het maximum aantal deelnemers wordt bereikt. Voor het wandelen is voorinschrijving niet nodig. Inschrijven kan via de website.

Kidsrun
Dom Vedan Kidsrun
Beeld: Dom Vedan
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.