Verkeer
Stuur appje
Zoek

KV Beuningen triomfeert in Landelijke Straatcompetitie

KV Beunignen
KV Beuningen
Beeld: Mediacommissie Nederlandse Klootschietbond

Op zondag 24 maart 2024 sloten de dames van KV Beuningen de Landelijke Straatcompetitie af met een glorieuze overwinning. Ondanks de uitdagende weersomstandigheden, waarbij de regen met bakken uit de lucht kwam, waren de sporters standvast tijdens de slotdag die werd gehouden bij KV De Huier in Geesteren.

Dames

Bij de dames, hoewel KV Beuningen traditioneel de favoriet is, zorgde het combinatieteam De Kogeltjes voor een spannende uitdaging. Het seizoen eindigde met KV Beuningen als winnaar, gevolgd door De Kogeltjes op de tweede plaats en KV Oud Ootmarsum op de derde plaats.

Heren

De laatste wedstrijddag werd gekenmerkt door een rechtstreeks duel tussen titelverdedigers KV Beuningen en KV Zwolle. Hoewel Beuningen aanvankelijk verzwakt was door de afwezigheid van William Hobbelink tijdens de eerste wedstrijddag, wisten ze zich dit seizoen sterk te herstellen en eindigden ze met slechts twee punten achterstand op koploper Zwolle.

In het beslissende duel van de dag waren de heren van Beuningen superieur, waarbij ze het parcours in 46 schoten aflegden, terwijl Zwolle er 49 nodig had. KV Ons Streven uit Tilligte dreigde ook met 49 schoten, maar eindigde als derde. Uiteindelijk wist KV Zwolle de Landelijke Straattitel te veroveren met 49 punten, op de voet gevolgd door KV Beuningen met 48 punten.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.