Verkeer
Stuur appje
Zoek

Concert van De Twente Zangers in Wierden

Twentse Zangers 2
Beeld: De Twentse Zangers

De Twente Zangers zullen vrijdag 19 april een concert geven in de Dorpskerk van de Hervormde gemeente Wierden. Pianist Jan Lenselink en organist Hugo van de Meij zullen deze avond hun medewerking verlenen. De algehele muzikale leiding is in handen van de dirigent van de Twente Zangers, Henk de Vries.

Het ensemble dat momenteel 13 zangers telt, staat al weer meer dan een jaar onder leiding van Henk de Vries en is naast dirigent, ook organist, orgelexpert en coach.

Jan Willem Baan: "Henk de Vries is een veelzijdig man die met zijn kennis en ervaring de leden van het ensemble inspireert om het beste in zichzelf naar boven te halen."

Tijdens het concert vrijdagavond in de Dorpskerk zullen vooral religieuze liederen in allerhande stijlen ten gehore worden gebracht. Van het gedragen ‘Otsje Nasj’ tot het veel snellere ‘Dry Bones’ zullen voorbijkomen. Jan Lenselink en Hugo van de Meij zullen zowel samen als ook solo hun talenten op het klavier laten horen en het ensemble en alle aanwezigen begeleiden bij de samenzang.

Audiofragment
De Twente Zangers met samenzang in Dorpskerk Wierden | Jan Willem Baan
Op vrijdag 19 april aanstaande zal het Vocaal Ensemble De Twente Zangers een concert geven in de Dorpskerk van de Hervormde gemeente Wierden. De kerk is open vanaf 19.00 uur. Het concert begint om 19.30 uur. De kosten van een toegangsbewijs bedragen € 10,- per persoon.

De kerk in Wierden is open vanaf 19.00 uur. Het concert begint om 19.30 uur. De kosten van een toegangsbewijs bedraagt 10 euro per persoon. Een gezinstoegangsbewijs kost 25 euro.

Toegangsbewijzen zijn te bestellen door een mail te zenden naar: [email protected]. Ook aan de deur van de kerk zijn vrijdagavond toegangsbewijzen te koop.

Zangers gezocht

Baan laat weten dat het 13 koppige mannenkoor graag nieuwe talenten opneemt. Geïnteresseerden kunnen iedere donderdagavond vanaf 19.15 uur terecht bij het Parkgebouw in Rijssen om kennis te maken.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.