Verkeer
Stuur appje
Zoek

Quick'20 triomfeert in spannende strijd tegen TVC'28: 2-1 overwinning

Quick tvc
Beeld: rtv not

Quick'20 en TVC'28 stonden zaterdagmiddag tegenover elkaar op het voetbalveld op Vondersweijde in Oldenzaal. Het werd een strijd die eindigde in een 2-1 overwinning voor Quick'20.

De wedstrijd begon met een sterke openingsfase voor TVC'28, waarin ze het spelbeeld domineerden. Quick'20 nam echter langzaam het initiatief over. In de 14e minuut resulteerde een mooie aanval van TVC'28 in een kans, maar het schot van Mart Groothuis ging over het doel.

Gedurende de eerste helft speelde de wedstrijd zich voornamelijk af op het middenveld, met weinig grote kansen voor beide teams. Het was echter TVC'28 die als eerste wist te scoren, met een prima uitval waarbij Sam Holsink de bal in het net wist te werken, waardoor de stand 0-1 werd in het voordeel van TVC'28.

Quick'20 liet zich echter niet uit het veld slaan en kwam al snel weer op gelijke hoogte. In de 43e minuut resulteerde een gevaarlijk schot in de gelijkmaker, waardoor beide teams met een stand van 1-1 de rust ingingen.

In de tweede helft kwam Quick'20 beter uit de startblokken en kreeg al snel een grote kans op de voorsprong, maar de uitstekende redding van TVC'28-doelman Wouter Goos voorkwam een doelpunt.

Uiteindelijk was het Quick'20 die de winnende treffer wist te maken. In de 52e minuut resulteerde een dieptepass in een doelpunt, netjes afgerond door Jesse Kip, waardoor Quick'20 op een 2-1 voorsprong kwam.

TVC'28 probeerde nog terug te komen in de wedstrijd en creëerde in de laatste fase nog enkele kansen, maar slaagde er niet in om de gelijkmaker te scoren. Zo eindigde de wedstrijd in Oldenzaal met een 2-1 overwinning voor Quick'20, waardoor TVC'28 met lege handen achterbleef.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.