Verkeer
Stuur appje
Zoek

STEVO Geesteren verslaat Sparta Enschede met een 4-2 thuisoverwinning

Stevo Sparta
Beeld: STEVO

In een spannende wedstrijd tussen STEVO en Sparta Enschede wist STEVO uiteindelijk met 4-2 te zegevieren. De wedstrijd begon met een vroege voorsprong voor STEVO, toen Joes Masselink in de 5e minuut het net wist te vinden, nadat een voorzet onaangeroerd bleef en bij de tweede paal belandde. Een overstapje van Mick Velthuis voegde flair toe aan het doelpunt, waardoor de thuisploeg op voorsprong kwam.

Sparta Enschede liet echter zien dat ze niet van plan waren om zich zomaar gewonnen te geven. In een indrukwekkende aanval knalde een Spartaan een kanonskogel richting het doel, waar Bas Beernink geen antwoord op had. Hierdoor stond het al snel weer gelijk, 1-1.

STEVO liet zich echter niet uit het veld slaan en ging op zoek naar een nieuwe voorsprong. Die kwam er in de vorm van een doelpunt van Mick Velthuis, die een lage voorzet van Joes Masselink bij de doellijn wist binnen te tikken. STEVO had echter geluk toen een schot van Sparta op de paal belandde.

Beide teams bleven vol voor de overwinning gaan, waarbij Sparta met name aanvallend druk uitoefende. Een vrije trap van Sparta werd goed gepareerd door Bas Beernink, maar de gelijkmaker kon niet worden voorkomen. Ruststand: 2-2.

Tweede helft

Na de rust bleef het een intensief duel, waarbij Sparta op zoek was naar de voorsprong, maar STEVO standhield. In de 74e minuut wist Mick Velthuis zijn tweede doelpunt van de wedstrijd te maken, waarmee STEVO weer op voorsprong kwam, 3-2.

De spanning bleef tot het einde, maar uiteindelijk was het STEVO dat aan het langste eind trok. In de blessuretijd, in de 96e minuut, schoot Thomas Steggink de 4-2 binnen, waarmee STEVO de overwinning veiligstelde. Een verdiende overwinning voor STEVO, dat met 4-2 zegevierde over Sparta Enschede.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.