Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
1Twente logo

Europees voetbal steeds dichterbij voor FC Twente: midweekse speelronde tegen Almere wacht

Er wachten nog vier duels in de Eredivisie en er is nog alles om voor te spelen bij FC Twente. Midweeks speelt de club van hoofdtrainer Joseph Oosting tegen nummer twaalf van de Eredivisie Almere City. Een ploeg die nog nooit wist te winnen tegen FC Twente.

Voor FC Twente wachten er nog vier duels in de Eredivisie, waaronder ook tegen directe concurrent AZ Alkmaar. Door de winst van de KNVB-beker door Feyenoord is FC Twente, wanneer het nog één punt haalt, zeker van het spelen van Europa League. “Maar we mogen ons nog niet rijk rekenen. We moeten die ene punt wel binnenslepen”, aldus Joseph Oosting.

Fitte selectie

De hoofdtrainer van FC Twente kan het tegen Almere City doen met een nagenoeg fitte selectie. “Alleen Myron Boadu zal niet in de wedstrijdselectie zitten, maar is inmiddels wel weer aan het trainen geslagen.” Sadilek lijkt wel net op tijd fit te zijn voor het duel met de nummer twaalf van de Eredivisie. “We moeten nog wel met de medische staf kijken of het allemaal verantwoord is.

Slot

De Eredivisie nadert zijn apotheose en FC Twente is nog vol in de strijd om plek drie, die recht geeft op het spelen in de voorronde van de Champions League. De wedstrijden die FC Twente nog moet spelen zijn tegen: Almere City, AZ, FC Volendam en PEC Zwolle. AZ heeft een lastiger schema aangezien zij het nog op moeten nemen tegen: NEC Nijmegen, FC Twente, Go Ahead Eagles en FC Utrecht.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.