Verkeer
Stuur appje
Zoek

TVC '28 Tubbergen klaar voor de laatste strijd: 'The Final Countdown' om handhaving

TVC28 team 2024
Beeld: Julian Lukassen

In de vierde divisie D van het voetbal is de adrenaline hoog en de spanning op zijn piek nu het einde van het seizoen nadert. Met nog slechts een handvol wedstrijden te gaan, blijft de strijd om handhaving intens. TVC '28 uit Tubbergen, bevindt zich in deze cruciale zone van de competitie en heeft nog steeds een kans om te overleven.

Met 30 punten tot nu toe staat TVC '28 er punten technisch het beste voor van de teams onderin de ranglijst. Maar het draait niet alleen om punten; het vereist ook slimheid en gezond verstand om in deze cruciale fase te gedijen zo vindt de leiding van de Tubbergse voetballers. Het recente gedrag van TVC '28's goalgetter, Okke Schepers, ligt nog vers in het geheugen. Zijn onnodige gele kaart in de wedstrijd tegen Quick'20 in Oldenzaal, gevolgd door een schorsing, toonde een gebrek aan volwassenheid op een moment dat het team het meest nodig had.

MASV

Het komende weekend staat TVC '28 tegenover MASV, en het team zal vastberaden zijn om een revanche te nemen voor hun eerdere verlies. TVC'28 kan bij een overwinning punten behalen om hun plaats in de landelijke competitie te behouden. De aftrap vindt plaats op zondag 5 mei om 14.00 uur op Sportpark De Grote Moat in Tubbergen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.