Verkeer
Stuur appje
Zoek

TVC ’28 Tubbergen verspeelt kostbare punten tegen MASV

Tubbergen tvc 20240505 02
Beeld: Julian Lukassen

Vanmiddag stond de ontmoeting tussen TVC '28 en de Midden Arnhemse Sport Vereniging (MASV) op het programma op Sportcomplex De Grote Moat in Tubbergen. Voor de mannen onder leiding van trainer Berthil ter Avest was het cruciaal om de drie punten te behouden om uit de buurt van de dertiende plek te blijven en zo de nacompetitie te ontlopen. Echter, ondanks een vroege strijdlust, slaagde TVC '28 er niet in om de overwinning veilig te stellen.

De eerste helft kenmerkte zich door een op en neer gaand spel, waarbij beide ploegen kansen creëerden. Echter, het was MASV dat als eerste wist te scoren. In de 17e minuut rondde Youri Roseboom een goede aanval doeltreffend af, waardoor de Arnhemmers op een 0-1 voorsprong kwamen. Ondanks enkele reddingen van doelman Ruud Hesselink, slaagde TVC '28 er niet in om voor rust op gelijke hoogte te komen.

Tubbergen tvc 20240505 01
Beeld: Julian Lukassen

Tweede helft

Na de rust slaagde TVC '28 er niet in om de kansen om te zetten in doelpunten. Ondanks een sterke wil en enkele veelbelovende momenten, slaagde de thuisploeg er niet in om de achterstand goed te maken. Uiteindelijk resulteerde een late treffer van Mart Groothuis slechts in een kleine vermindering van de achterstand, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-2 nederlaag voor TVC '28.

Tubbergen tvc 20240505 03
Beeld: Julian Lukassen

Volgende week zondag wacht TVC de belangrijke uitwedstrijd tegen Pelikaan S. Drie punten zijn voor het team uit Tubbergen belangrijk om weg te blijven van plek 13.

Tubbergen tvc 20240505 04
Beeld: Julian Lukassen
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.