Verkeer
Stuur appje
Zoek

Piratenhits en boerenrock op de Hemelse Dag in Reutum

Terrein
Beeld: Les Miezerables

Feest, muziek en gezelligheid: de Hemelse Dag wordt op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, gevierd op het terrein van café Antje & Billie aan de Oldenzaalseweg in Reutum.

Pretorkest Les Miezerables uit Weerselo zorgt ook dit jaar weer voor een evenement van formaat bij Antje & Billie. Met veel live muziek in de feesttent en volop gezelligheid op het terrein maken de muzikanten er een publiekstrekker van op Hemelvaartsdag.

Meezingers en woonwagengenre

Vanaf het podium klinken deze editie heel veel verschillende muziekstijlen. Meezingers van Ronnie Ruysdael en band Viva Hollandia worden afgewisseld met de piratenhits van Petra Wolters en boerenrock van Drock, woonwagengenre van Stevie Poppinghaus alias de Witte Tjabo en het publiek gaat van links naar rechts met Uit oe Bolleke.

Sequence Unknown

Veel aandacht wordt verwacht voor Sequence Unknown, de artiestennaam van Pelle Wesselink uit Weerselo, die bekende nummers met een hardstylesausje overgiet.
Op het laatst kwam de naam van Boer Harm op nog op het affiche: maakt hij zijn identiteit kenbaar op de Hemelse Dag?

In de spaarzame momenten dat er geen artiest op het podium staat, zorgt feest-dj Jochem voor de hits.

Kans op prijzen

De kaartverkoop voor de Hemelse Dag is inmiddels in volle gang. Tickets kosten 15 euro en zijn te koop via www.hemelsedag.eu.
Volgers op facebook en Instagram van @hemelsedag maken kans op prijzen: dit jaar worden vrijkaarten voor een vriendengroep tot vijftien personen verloot en honderd consumptiemunten.

www.hemelsedag.eu

Audiofragment
Hemelse Dag Reutum | Niek Potijk
Niek Potijk: 'Pleisterplek'
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.