Verkeer
Stuur appje
Zoek

Reggeborgh Foundation komende tien jaar (!) hoofdsponsor FC Twente Vrouwen

Reggeborgh voor de aankomende tien sponsor van FC Twente vrouwen
Beeld: FC Twente media

Reggeborgh Foundation is met ingang van het nieuwe seizoen hoofdsponsor van FC Twente Vrouwen. Een overeenkomst waar je u tegen zegt: de ondersteuning van Reggeborgh is voor een periode van maar liefst tien jaar.

Het hoofdsponsorschap en de ondersteuning van FC Twente Vrouwen sluiten aan bij de visie van de investeringsmaatschappij uit Rijssen. Onder de vlag van Reggeborgh Foundation ondersteunt Reggeborgh onder andere veel sportieve activiteiten en diverse toptalenten in de regio.

Prachtig uithangbord

“Het team is een prachtig uithangbord voor de opkomende generatie voetballende meisjes in de regio. Onze samenwerking zal ook gericht zijn op het leggen van verbindingen tussen FC Twente Vrouwen en de ambitie van meisjes in deze sport. De komende jaren worden onder andere diverse voetbalclinics bij de amateurverenigingen in de regio georganiseerd. Natuurlijk hopen wij dat op sportief vlak de positieve lijn wordt voortgezet in Nederland én Europa”, zegt Inge Wessels namens Reggeborgh Foundation.

Enorme stappen

Reggeborgh Foundation neemt het hoofdsponsorschap over van Future of Twente. Afgelopen drie seizoenen prijkte Future of Twente op het shirt van FC Twente Vrouwen.

“Als partner van Future of Twente hebben wij de afgelopen drie jaar vanaf de zijlijn al ervaren hoe het vrouwenvoetbal zich heeft ontwikkeld en enorme stappen heeft gemaakt. Wij geloven sterk in de potentie van vrouwenvoetbal en kijken ernaar uit om die professionalisering de komende jaren verder te blijven ondersteunen”, aldus Wessels.

FC Twente Vrouwen is koploper in de Vrouwen Eredivisie en kan zich komende week verzekeren van de negende landstitel in de clubhistorie. De ploeg speelt zaterdagmiddag om 16.30 uur in De Grolsch Veste tegen Telstar.

Dit artikel is gepubliceerd in samenwerking met Oost
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.