Verkeer
Stuur appje
Zoek

Majoor Mark Brouwer (SGP) spreekt over Veiligheid in Wierden

Foto Mark Brouwer
Beeld: SGP Wierden

Veiligheid lijkt vanzelfsprekend, maar volgens Majoor der Mariniers Mark Brouwer is dat niet het geval. Brouwers, die ook kandidaat is voor de SGP bij de komende Europese verkiezingen, zal zijn visie op veiligheid zowel binnen als buiten de landsgrenzen delen tijdens een speciale bijeenkomst.

In de aanloop naar de Europese verkiezingen op 6 juni, organiseren de SGP kiesverenigingen van Wierden, Twenterand en Rijssen-Holten een avond rondom het thema 'veiligheid binnen en buiten de grenzen'. Tijdens deze bijeenkomst op 28 mei zal Brouwer de actualiteiten bespreken, waaronder de oorlog in Oekraïne en de gevolgen daarvan voor Nederland.

De avond vindt plaats in het ontmoetingscentrum Wierden aan de Spoorstraat 7. De inloop begint om 19.15 uur en het programma start om 19.45 uur. Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met Brouwer.

Audiofragment
Majoor der Mariniers Mark Brouwer naar Wierden | Rens van Rossum (SGP)
Majoor der Mariniers Mark Brouwer komt naar Wierden en geeft zijn perspectief op het thema ‘veiligheid binnen en buiten de grenzen’.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.