Verkeer
Stuur appje
Zoek

TVC ’28 handhaaft zich in vierde divisie na 3-3 tegen Heino

Wessel Hofste
Wessel Hofste van TVC'28
Beeld: TVC'28

TVC ’28 uit Tubbergen heeft zich verzekerd van een plek in de Vierde Divisie na een spannend 3-3 gelijkspel tegen Heino. De thuiswedstrijd op De Grote Moat was een thriller met een vliegende start voor TVC. Binnen vijf minuten stonden de Tubergenaren op een 2-0 voorsprong dankzij doelpunten van Mart Groothuis en Sam Holsink.

Heino vocht zich echter snel terug in de wedstrijd. Binnen twintig minuten kopte Leferink de aansluitingstreffer binnen, gevolgd door de gelijkmaker kort daarna. Nog voor de rust kwam Heino op voorsprong, waardoor TVC met een 2-3 achterstand de kleedkamers opzocht.

In de tweede helft bleef het spannend. Koen Fleer, net ingevallen voor de geblesseerde Booijink, kopte de 3-3 binnen. Beide teams kregen daarna kansen om de winnende treffer te scoren, maar de stand bleef ongewijzigd. Na het laatste fluitsignaal volgde een zenuwslopende wachttijd op de uitslagen van de andere velden. Dankzij gelijke spelen van Longa en Buitenpost, is TVC nu verzekerd van een jaar langer vierde divisievoetbal.

Volgende week speelt TVC ’28 tegen Buitenpost. De wedstrijd begint om 18.00 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.