Verkeer
Stuur appje
Zoek

Jubileumeditie Kunstroute 'kunst kijken in Tubbergen' viert 10-jarig bestaan

Kunstroute2023 Thema Klederdracht Elra Eppink
Beeld: Twente FM

Dit weekend vindt de 10e editie van de Kunstroute 'Kunst Kijken in Tubbergen' plaats. Op zaterdag 25 en zondag 26 mei kunnen bezoekers tussen 11.00 en 17.00 uur genieten van een gevarieerd aanbod aan kunstwerken verspreid over meerdere locaties in de gemeente Tubbergen.

De kunstroute biedt een brede selectie van kunstvormen, van schilderkunst en keramiek tot glas- en metaaltechniek. Dit jaar is het thema "Gedichten", waarbij kunstenaars zich laten inspireren door gedichten van verschillende dichters. Zo presenteert Truus Oude Hengel bijvoorbeeld een schilderij gebaseerd op het gedicht 'November' van Gerard Droste.

De route nodigt uit tot een fiets- of wandeltocht langs diverse kunstwerken, horecagelegenheden en de mooie natuur van Tubbergen. De kunstenaars zijn zelf aanwezig om bezoekers te ontmoeten en hun werken toe te lichten.

Audiofragment
10 e editie Kunst Kijken in Tubbergen | Elra Eppink
Op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2024 vindt de 10 e editie van de Kunstroute ‘Kunst Kijken in Tubbergen’ plaats!

Dit jaar is de kunstroute onderdeel van 'Tubbergen Toont Talent', een evenement dat van 25 mei tot 2 juni plaatsvindt. Deze samenwerking biedt extra activiteiten zoals muziekoptredens, fotografie-exposities en open repetities.

De toegang tot de kunstroute is gratis en brochures met plattegrond zijn beschikbaar op alle locaties. Voor meer informatie en sneakpreviews kunnen geïnteresseerden de website en social media kanalen van Kunst Kijken in Tubbergen volgen.

icon_main_info_white_glyph

Routes en exposities

Routes en exposities zijn te vinden op kunstkijkenintubbergen.nl. Starten met de route kan op elk gewenste locatie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.