Verkeer
Stuur appje
Zoek

Stef Roelofs sluit carrière bij TVC '28 Tubbergen af met doelpunt tegen Buitenpost

Tvc 28 26 mei 01
Beeld: Julian Lukassen

In de laatste competitiewedstrijd van het seizoen in de 4e divisie, nam TVC '28 het op tegen vv Buitenpost. TVC '28, onder leiding van Bertil ter Avest, kon ontspannen spelen na zich vorige week te hebben veiliggesteld tegen Heino. De ploeg werd de avond ervoor nog uitgeroepen tot Sportploeg van de Gemeente Tubbergen van 2023.

Voor Buitenpost stond er meer op het spel; bij winst konden zij mogelijk nacompetitie vermijden. De wedstrijd markeerde ook het afscheid van meerdere TVC '28-spelers, waaronder Jeffrey Huizinga, Stef Roelofs, Maarten Booijnk, Joren Bosch, Ruud Hesselink, Koen Fleer, en Sam Holsink. Ook Stef Snijders speelde voorlopig zijn laatste wedstrijd vanwege zijn vertrek naar het buitenland voor studie en voetbal.

De wedstrijd begon moeizaam voor TVC '28, met Buitenpost dat in de 22e minuut via David Albert Villalta op voorsprong kwam. Sam Holsink maakte tien minuten later gelijk met een vrije trap. Vlak voor rust bracht Stef Roelofs, de alltime topscorer van TVC '28, zijn team op voorsprong met een kopbal na een hoekschop van Niek Staarink.

Tvc 28 26 mei 02
Beeld: Julian Lukassen

Na de rust kwam Buitenpost sterk terug met twee doelpunten van Kian Visser, waardoor de eindstand 3-2 in het voordeel van Buitenpost werd. Helaas voor hen was deze overwinning niet genoeg om nacompetitie te voorkomen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.