Verkeer
Stuur appje
Zoek

Rock am Esch Tubbergen breidt derde editie uit met extra avond

De derde editie van Rock am Esch in Tubbergen krijgt een uitbreiding met een extra avond. De festiviteiten beginnen nu al op vrijdag met een ‘vrijdagmiddagborrel’. Deze nieuwe toevoeging biedt een barbecue en topacts tot laat in de avond.

Op deze extra avond zullen drie bands optreden. NXT4 trapt af met een frisse mix van pop- en rockcovers van grootheden als U2 en Oasis. The Vadis Collective brengt vervolgens de sfeer van Woodstock ’69 naar Twente, na hun succesvolle optreden tijdens de vorige editie. De avond wordt afgesloten door de Rolling Stones tribute band, Street Fighting Men, die de grootste hits speelt, van 'Jumpin’ Jack Flash' tot 'Paint it Black'.

icon_main_info_white_glyph

Tickets

Kaarten voor deze speciale avond zijn verkrijgbaar voor 10 euro via de website van Rock am Esch. Bezoekers die al een ticket voor zaterdag hebben, of er een aanschaffen voor 24 mei, kunnen een vrijdagticket kopen voor slechts 7,50 euro. Daarnaast zijn er combitickets beschikbaar voor 30 euro, waarmee je toegang krijgt tot beide dagen van het festival.

Status Quotes Ra E23
Beeld: Rock am Esch
Audiofragment
Rock am Esch naar twee dagen | Bas de Jong
Rock am Esch nu ook op vrijdagavond
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.