Verkeer
Stuur appje
Zoek

Concordia Overdinkel opent bioscoop voor themaconcert

Op zondag 9 juni verzorgt Muziekvereniging Concordia weer hun jaarlijkse themaconcert. Dit jaar is het thema 'filmmuziek'. “’t Muziekhoes” in Overdinkel wordt speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een ware bioscoop, met gratis toegang voor iedereen.


Voor het eerst wordt het concert op een zondagmiddag gehouden in plaats van de traditionele zaterdagavond, zodat ook de jongste leden van de vereniging kunnen meespelen. Het concert begint om 14:00 uur en de zaal gaat 30 minuten van tevoren open.

Tijdens het concert worden alle muziekstukken ondersteund door filmbeelden uit de bijbehorende films, wat zorgt voor een complete audiovisuele ervaring. Hoogtepunten zijn onder andere de blokfluitgroep met “Roodkapje”, het C-orkest dat de wereld van de dinosaurussen betreedt, en het A-orkest dat met Indiana Jones de jungle ingaat. Ook de drumband zal een muzikale reis door de filmgeschiedenis maken.

Muziekvereniging Concordia nodigt iedereen uit om deze middag bij te wonen in ’t Muziekhoes, aan de Hoofdstraat 66a te Overdinkel. "De popcorn staat al klaar."

Repetitie Concordia
Beeld: Concordia
Audiofragment
Een bioscoop in Overdinkel door Concordia | Tim Breukers
Concordia Overdinkel opent bioscoop voor themaconcert
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.