Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
1Twente logo

40 jaar ATC Veenhorst: Almeloos tennisfeestje ook voor oud-leden

Tennis Veenhorst
De jubileumcommissie van ATC Veenhorst slaat alvast warm voor zaterdag
Beeld: Björn van den Elst

ATC Veenhorst bestaat 40 jaar en de tennisvereniging heeft voor die mijlpaal alle leden en oud-leden uitgenodigd. ”Maar we denken niet iedereen te hebben bereikt”, laat Joke van Goor van de Almelose tennisclub weten.

Receptie

De club viert de 40-jarige mijlpaal komende zaterdag met een tennisclinic voor de jeugd, een receptie en demonstratiewedstrijden tennis en padel. ”De demonstratiewedstrijd tennis wordt gespeeld door voormalig leden van het Top Team van de vereniging dat indertijd landelijk speelde op hoog niveau”, meldt Van Goor. De dag wordt afgesloten met een feestavond met live muziek voor leden en oud-leden en genodigden. "Oud-leden zijn door de jaren heen over heel de regio en verder uitgewaaid. We hebben al deze mensen er zaterdag graag bij."

Veenhorst Open

Het zal zaterdag meteen al druk worden als de TeamCreative Open Veenhorst van start gaat op de banen aan de Veenenlandenweg. Begin deze week was het aantal van 250 inschrijvingen al bereikt. Het toernooi duurt tot en met zondag 23 juni. Aanmelden voor de feestavond: [email protected].

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.