Verkeer
Stuur appje
Zoek

Impuls Oldenzaal start nieuwe jongereninloop voor 11-15 jarigen

Jongerenkaartje Impls Oldenzaal
Beeld: Impuls Oldenzaal

Impuls in Oldenzaal biedt een nieuwe inloopmiddag speciaal voor jongeren van 11 tot 15 jaar. Dit initiatief vindt plaats bij Paal 12 aan de Vondellaan, waar jongeren al jaren samenkomen om te chillen, gamen en activiteiten te ondernemen. De bestaande inloop heeft altijd jongeren van alle leeftijden verwelkomd, maar er was behoefte aan een aparte ruimte voor jongere tieners.


De nieuwe inloop start op 10 juni om 15.00 uur en is elke maandagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur geopend. De aftrap belooft speciale openingsactiviteiten en een aanbod van hapjes en drankjes. Jongeren kunnen zonder aanmelding binnenlopen en deelnemen aan de gratis activiteiten.

Audiofragment
Jongeren 11-15 jaar welkom bij Paal 12
Vanaf maandag 10 juni a.s. start Impuls met een jongereninloop speciaal voor 11 tot 15 jaar.


Jongerenwerkers van Impuls zijn aanwezig om met de jongeren in gesprek te gaan en hen te ondersteunen. De bestaande inloop voor jongeren van 15 jaar en ouder blijft op maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur open. Ook deze bijeenkomsten zijn gratis en vereisen geen aanmelding.

Met deze uitbreiding hoopt Impuls nog meer jongeren een veilige en gezellige plek te bieden waar ze zich kunnen ontwikkelen en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.