Verkeer
Stuur appje
Zoek

Heracles Almelo onthult nieuw uitshirt voor seizoen 2024-2025

Heracles Almelo heeft zaterdag het nieuwe uitshirt voor het Eredivisieseizoen 2024-2025 onthuld. Het ontwerp, volledig gekozen door de supporters, weerspiegelt de sterke band tussen de club en haar fans zo laat de Almelose voetbalclub weten.

Het nieuwe shirt kenmerkt zich door een zwart ontwerp met cyaanblauwe accenten. Op de voorkant prijken de iconische Almelose ruiten, terwijl het stadswapen van Almelo prominent in de kraag aan de achterzijde is verwerkt. Het shirt is verder voorzien van de officiële logo’s van Heracles Almelo, kledingpartner Acerbis en hoofdsponsor Asito.

In samenwerking met Acerbis is het shirt vervaardigd uit ademend en vochtregulerend polyester, wat zorgt voor optimaal comfort en een perfecte pasvorm. De atletische snit garandeert maximale bewegingsvrijheid voor de spelers.

Het ontwerpproces was een bijzondere gebeurtenis voor de supporters. Zij konden afgelopen seizoen hun eigen ontwerpen indienen. Een selectiecommissie, bestaande uit supporters, spelers, technische staf en sponsor Asito, koos uiteindelijk de beste ontwerpen. Hieruit mochten de seizoenkaarthouders, Team Zwart Wit- en Herakid +-leden hun favoriete shirt selecteren.

Uitshirt2425 Mario Engels
Beeld: NESimages.nl
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.