Vervulde hartenwens in WierdenHartenwwens ging in vervulling (Foto: Stichting Vier het Leven)
Van de redactie | 03-07-2020
WIERDEN - ‘Heb het leven lief’ zong troubadour Rob Krot speciaal voor mevrouw Van der Linden uit Wierden. Zij is één van de vijftien gelukkigen in Nederland die een Hartenwens vervuld kregen.

Stichting Vier het Leven bestaat vijftien jaar en in samenwerking met de Vriendenloterij werden vijftien Hartenwensen uitgedeeld: een intiem optreden in de vorm van een muzikale verrassing bij iemand aan huis.

De artiest was een schot in de roos: Rob Krot is groot fan van Ramses Shaffy en mevrouw van der Linden is bewonderaar van Liesbeth List. Prachtige nummers zong de troubadour voor haar.

Maar dat niet alleen. Mevrouw van der Linden schrijft gedichten en één van haar gedichten met de gelijknamige titel van ‘Heb het leven lief’ van Liesbeth List, heeft Rob Krot, tot haar verrassing, in één lied verweven. Verrassing Vier het Leven locatiecoördinator Corine Rademaker was zichtbaar blij dat de verrassing zo geslaagd was: “Sinds de corona bellen vrijwilligers met gasten van Vier het Leven en met mevrouw van der Linden bel ik regelmatig. Toen bekend werd dat mevrouw de Hartenwens zou krijgen, wilde ik graag in contact komen met haar zoon. Dat ging niet makkelijk. En gelijk heeft mevrouw dat ze niet zo maar een telefoonnummer weggeeft! Ik heb uiteindelijk met haar schoondochter het een en ander kunnen voorbereiden. Hoe mooi is het nu, ondanks dat mevrouw ziek is, dat ze zo zit te genieten.”

Troubadour Rob Krot voelde feilloos aan waar mevrouw van houdt. Geen meezingers voor haar, maar mooie gevoelige liedjes zoals ook ‘Voor haar’ van Frans Halsema. Haar zoon, schoondochter en drie kleindochters hebben samen met elkaar genoten van dit bijzondere optreden.

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten: www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds .
Informatie over Vier het Leven via de website www.4hetleven.nl of het landelijk telefoonnummer van Vier het Leven 035–5245156 of info@4hetleven.nl.
Volg ons