Twentse Zorgcentra op volle toeren zomer doorHet Doeboek dat de Twentse Zorgcentra maakten voor bewoners en cliënten. (Foto: Twentse Zorgcentra)
Van de redactie | 07-07-2020
TWENTE – Alle bewoners van de Twentse Zorgcentra worden deze zomer weer getrakteerd op het zomerprogramma ‘Op volle toeren de zomer door’.

Tot en met 26 augustus kunnen alle bewoners van De Twentse Zorgcentra genieten van het zomerprogramma. Alle woonlocaties vieren hun eigen tuinfeestje met livemuziek en een snackwagen. Op de LosserHof en ’t Bouwhuis komt de ijsfiets bovendien meerdere keren langs.

Ook kan op beide zorgparken ‘het-dagjevakantie-terrein’ worden geboekt. Hier kunnen bewoners ontspannen, spelletjes doen en meedoen aan de barbecue of het kampvuur.

De woonlocaties buiten de zorgparken kunnen voor hun eigen locatie het ‘de-zomer-door BBQ- of buffetpakket’ bestellen. Dit bevat alle ingrediënten om er een leuke dag van te maken met de eigen bewoners.

Om alle bewoners van De Twentse Zorgcentra nog meer het zomerse vakantiegevoel te geven, hebben ze allemaal een ‘zomer-vakantieboek’ ontvangen. Boordevol puzzels, kleurplaten, een spel, moppen en zomerse recepten om samen met elkaar te maken.
Volg ons