Muziektheater Servus Almelo biedt bedrijven alternatieve SinterklaasvieringSinterklaas en Zwarte Piet (Foto: olliebrands0 / Pixabay)
Van de redactie | 27-09-2020

ALMELO - Hij is nog ver weg, maar over niet al te lange tijd komt de Sint toch echt weer naar Twente.

Dit jaar wel anders vanwege Corona. Muziektheater Servus biedt bedrijven en organisaties die de Sint willen binnenhalen een alternatief aan voor de Sinterklaasmusical. Sint kan dus zeker langskomen, maar met een paar aanpassingen. Geïnteresseerde bedrijven kunnen een e-mail sturen naar Arnielle Mulder, e-mail: sint.servus@gmail.com.

Muziektheater Servus Almelo verzorgt al meer dan 10 jaar voor personeelsverenigingen van diverse bedrijven en organisaties de Sinterklaasmusical.

Normaliter is dit een optreden van 45 minuten met zang, dansjes en een grappig verhaal. Dit jaar is het niet mogelijk om een dergelijke musical op te voeren. De vereniging heeft wel een alternatief. Immers, de kinderen verdienen wel een cadeautje! En hoe leuk zou het zijn als Sinterklaas en zijn Pieten die persoonlijk komen brengen..

Voor een sterk gereduceerde prijs van 200 euro komt Sinterklaas met (maximaal) vier Pieten. Zij komen een klein, intiem feestje geven met muziek, liedjes en meer. Dat het een feestje wordt, is zeker. Tenminste één jonge Piet komt mee die zich ook tussen de kinderen mag begeven. Pepernoten worden alleen uitgedeeld in kleine uitdeelzakjes. Vanzelfsprekend houden de Sint en zijn Pieten zich aan de regels van het RIVM; op deze manier hoeven de kinderen niet het leukste feestje van het jaar te missen!

 

Volg ons