Bouwvakkers krijgen hulp van Losserse onderneemstersDe onderneemsters uit de Brinkstraat helpen de bouwlieden graag een handje mee. (Foto: Johan Brilman)
Van de redactie | 28-09-2020
LOSSER - De vrouwelijke Losserse centrumondernemers helpen de hardwerkende bouwvakkers graag even mee bij hun werkzaamheden in de Brinkstraat.

Ze gingen daarvoor aan de slag in heuse Dura Vermeer-werkkleding, compleet met helm en werkschoenen. Het werd een ludiek fotomoment met een welgemeende boodschap.

“We helpen graag een handje mee. Samen stekt wie de haand’n oet de mouw’n,” aldus de ondernemende dames Angela Snijders (Hema), Jolien Stoverinck (Regiobank), Swenja Bruinink (CML), Nicole Poorthuis (Nicole Body & more), Monique Zwijnenberg (Nikki’s Fashion). “We mogen uitkijken naar een prachtig en compleet vernieuwd centrum en wat gaat het prachtig worden.”

Ruim 1,5 jaar zitten de Losserse centrumondernemers namelijk vol in de verbouwing van het centrum. Op dit moment zijn de werkzaamheden volop bezig in de Brinkstraat.
De winkels in de Brinkstraat zijn goed bereikbaar voor voetgangers. “Doe uw aankopen dus bij de lokale ondernemers, zij staan elke dag weer graag voor u klaar,” besluiten ze.
Volg ons