VV Reutum stopt met ophalen oud papierReutum plaatsnaambord (Foto: Léon de Man)
Van de redactie | 19-10-2020
REUTUM - VV Reutum stopt met het huis-aan-huis ophalen van oud papier.

In plaats daarvan is de containerservice op sportcomplex De Kottenbrei uitgebreid.
Hier staan nu twee papiercontainers waar elk gewenst moment oud papier ingeleverd kan worden.

Door de coronamaatregelen heeft de VV Reutum afgelopen maanden geen oud papier opgehaald in Reutum en Haarle. Er werd een container geplaatst bij sportcomplex De Kottenbrei. Iedereen kon het op elk gewenst moment oud papier inleveren. Hiervan is veel gebruik gemaakt en daar heeft het bestuur positieve reacties op ontvangen.

Daarom heeft het bestuur van de VV Reutum besloten niet langer oud papier huis-aan-huis op te halen. Ook is besloten de service te vergroten door niet één maar twee containers te plaatsen zodat er altijd ruimte is om het papier in een container te deponeren.
Mocht iemand hiertoe niet zelf in staat zijn, dan is er altijd wel een buurman of familielid die hiermee wil helpen.

Alleen papier en karton

Kranten, folders, enveloppen, wc-rolletjes en kartonnen dozen: het mag allemaal bij het oud papier in de container. "Maar helaas merken wij ook dat er regelmatig andere materialen worden ingeleverd zoals plastic, piepschuim, tissues en drinkpakken. Dat is niet toegestaan en verstoort het proces om oud papier te hergebruiken. Wij vragen iedereen alleen oud papier en karton in te leveren", aldus het bestuur op de website van de sportvereniging. 
Volg ons