Online ledenvergadering bij DSVDDSVD tegen V&L (Foto: DSVD)
Van de redactie | 01-12-2020
DEURNINGEN – DSVD houdt op woensdag 9 december om 20.00 uur de jaarlijkse algemene ledenvergadering, dit gebeurt digitaal.

Louis Golbach, vice voorzitter Algemeen bestuur en Rob Emsbroek, voorzitter Afdelingsbestuur Handbal, zijn niet herkiesbaar en treden af.

“Vanwege de uitzonderlijke situatie door Covid-19 zal deze algemene ledenvergadering digitaal plaatsvinden en zal de jaarvergadering gecombineerd worden met de afdelingsvergaderingen. Hoofddoel van deze vergadering is om de begroting 2020/2021 toe te lichten, het rooster van aftreden te formaliseren en nieuwe benoemingen te accorderen’’, zo melden het algemeen bestuur en de afdelingsbesturen handbal en voetbal. “Indien uit deze 
jaarvergadering andere belangrijke punten komen, dan zal het algemeen bestuur of het betreffende afdelingsbestuur zo snel mogelijk een fysieke algemene ledenvergadering organiseren op het tijdstip dat dit weer toegestaan is.”

Aftreden

De voorzitter Algemeen bestuur Ivo Aarninkhof treedt af, maar is herkiesbaar. Net als de voorzitter Afdelingsbestuur voetbal Tonnie Stegeman. Bij het Afdelingsbestuur Handbal treedt Manon Vierdag af als penningmeester, ze is al eerder benoemd als bestuurslid.

Benoemingen

Benoemingen worden er verwacht van Frans Rensen, Algemeen bestuur vice voorzitter, Moniek Beek, Afdelingsbestuur Handbal Jeugd, Ramon Koopman, penningmeester Afdelingsbestuur Voetbal en Wouter Kemna, Afdelingsbestuur Voetbal Jeugd.
Volg ons