Verkeer
Stuur appje
Zoek
Header 1twente voetbaltijd

1Twente Voetbaltijd

Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast.

Afleveringen

1Twente Voetbaltijd met Ben Rienstra | 21 mei 2024
S1 E35
1Twente Voetbaltijd met Ben Rienstra | 21 mei 2024

De laatste aflevering van dit seizoen. Die sluiten we af samen met Ben Rienstra. Samen met de oud-Heraclied bespreken we de eindstand van dit seizoen in de Eredivisie, Arne Slot die vertrekt naar Liverpool en wie was nou de beste spits dit seizoen? Hartelijk dank allemaal voor het kijken naar het afgelopen jaar en hopelijk tot snel! Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast.

1Twente Voetbaltijd met Dominique Scholten | 13 mei 2024
S1 E34
1Twente Voetbaltijd met Dominique Scholten | 13 mei 2024

Vandaag schoof de algemeen directeur van FC Twente, Dominique Scholten, bij ons aan. Wij bespreken met Dominique de toekomstige plannen voor FC Twente en het stadion, de prestaties van de heren en vrouwen van Twente en zijn kijk op de mogelijke transfers voor volgend seizoen. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast. 

1Twente Voetbaltijd met Roy Hoogeslag en Michel Jansen | 6 mei 2024
S1 E33
1Twente Voetbaltijd met Roy Hoogeslag en Michel Jansen | 6 mei 2024

Bij ons schuiven Roy Hoogeslag en Michel Jansen aan. Wij praten met de heren over het puntenverlies bij de beide Twentse clubs, de gevaarlijkste sportblessures en Michel zijn tijd als trainer. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast. Deze week hebben wij niet één, maar twee gasten.

1Twente Voetbaltijd met Jizz Hornkamp | 29 april 2024
S1 E32
1Twente Voetbaltijd met Jizz Hornkamp | 29 april 2024

Spits, maar ook topscorer van Heracles, Jizz Hornkamp, schuift vandaag bij ons aan. Blijft Jizz bij Heracles? En hoe kijkt Hornkamp naar het lijfsbehoud van Heracles in de Eredivisie. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast. 

1Twente Voetbaltijd met Sjaak Polak | 15 april 2024
S1 E31
1Twente Voetbaltijd met Sjaak Polak | 15 april 2024

Oud-speler van FC Twente Sjaak Polak schuift deze week aan. Sjaak schuift zijn mening niet onder stoelen of banken en dat blijkt ook deze week. De Hagenees uit zich over FC Twente, Bas Nijhuis en Bayer Leverkusen. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast.

1Twente Voetbaltijd met Jeroen Heubach | 8 april 2024
S1 E30
1Twente Voetbaltijd met Jeroen Heubach | 8 april 2024

Deze week schuift Jeroen Heubach aan. De oud-FC Twente speler deelt zijn kijk op het huidige Ajax, hoe hij ooit een keer voor het uitvak stond te provoceren bij NEC en natuurlijk de wedstrijden van het afgelopen week. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast.

1Twente Voetbaltijd met Niels Overweg | 18 maart 2024
S1 E29
1Twente Voetbaltijd met Niels Overweg | 18 maart 2024

Deze week schuift Niels Overweg aan. Als oud-speler van FC Twente heeft Niels veel hoogtepunten meegemaakt, maar verloor helaas ook de UEFA Cup-finale en de finale van de KNVB Beker. Hoe kijkt hij naar het huidige FC Twente? Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast. 

1Twente Voetbaltijd met Michael Brouwer | 11 maart 2024
S1 E28
1Twente Voetbaltijd met Michael Brouwer | 11 maart 2024

Na zijn training besloot Michael Brouwer aan te schuiven bij ons mooie programma. We hebben het met de Heracles doelman gehad over zijn geduld bij zijn debuut en de wedstrijd tegen Feyenoord van afgelopen zondag. Ook vragen wij Brouwer wat nou het grote verschil is tussen het keepen in de Eerste Divisie en de Eredivisie. Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast.

1Twente Voetbaltijd met Jesper Drost | 4 maart 2024
S1 E26
1Twente Voetbaltijd met Jesper Drost | 4 maart 2024

Vandaag is Jesper Drost te gast. Jesper heeft de KNVB-beker gewonnen met PEC Zwolle, is oud-speler van Heracles en speelt nu bij Hardenberg. Hoe kijkt hij terug op zijn carrière? Een voetbaltalkshow vol humor, anekdotes en scherpe discussies. Met Mick van Halst als presentator, René Wagelaar als vaste analist & wekelijks een spraakmakende gast. 

Luister extern

Presentatoren

Mick van Halst
René Wagelaar